دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:, |
|
طرز تهیه شیرینی هکبل هاکبل |
 |
مواد لازم
– آرد ذرت 50 گرم
– آرد سفید 75 گرم
– پودر قند 50 گرم
– کره 50 گرم
– زرده تخم مرغ 2 عدد
– وانیل 4/1 قاشق چایخوری
– مواد تزیین شیرینی : یک قاشق سو پخوری آب لیمو ترش – 4 قاشق پودر قند
طرز تهیه
مواد خشک را با هم مخلوط می کنیم .کره را نرم می کنیم با نوک انگشتان با آرد و مواد خشک مخلوط می نمائیم .بعد خمیر را روی یک سطح صاف پهن می نمائیم با قطر 4 میلی به شکل دلخواه قالب می زنیم این شیرینی را با حرارت 180 درجه سانتیگراد می پزیم .
نظرات شما عزیزان:
|
|
|
|
|